派對及到會服務

IMG_9827

Cafe 52 致力為大家提供高質素既美食,多謝大家一直既支持同飲食男女既報導,依家除左親臨我地位於葵涌既店舖同透過 Food Panda 同 Deliveroo 品嘗到我地既美食外,依家有多一個途徑啦!

最新推出派對及到會美食服務,如果你想同朋友搞派對想搵野食?或者公司搞活動需要到會服務?不如搵我地 Cafe 52 啦!我地提供沙律、頭盤及小食、三文治、焗薯、意粉、意大利飯、焗飯、主菜及甜品,仲有8吋蛋糕可供訂購!

要訂購就填好下面既表格,再電郵去 info@cafe52.com.hk,或者直接打 3791 2690 搵我地,會有專人跟進喔!

條款及細則

  1. 到會服務訂單滿 $2000,同區即可免運費;$2000 以下需到店自取
  2. 跨區運費 $250,過海運費為 $350(特別日子運費價錢會有所不同,請先聯絡我們確認)
  3. 最少三天前確認訂單(以收取訂金日為準)
  4. 需收取訂單總金額 50% 訂金(接受現金或 HSBC 銀行過數)
  5. 過數後,請以電郵或電話方式通知確認
  6. 貨到以後會收取餘下 50% 金額,必須以現金形式支付
  7. 如天文台發出八號風球信號生效或黑色暴雨警告信號時,訂單可改期,而不會退還訂金及必須收取餘下尾數